Sunt un pasionat de fitness și sporturi de forță în vârstă de 30 de ani și un antrenor personal certificat. Fascinația mea pentru activitatea fizică a început la o vârstă fragedă, când am descoperit cât de uimitoare pot fi beneficiile antrenamentelor regulate. Experiențele mele și pasiunea pentru o viață sănătoasă m-au determinat să îmi încep cariera de antrenor personal.

De la o vârstă fragedă am fost implicată într-o varietate de activități fizice, cum ar fi gimnastica, dansul și înotul. Cu toate acestea, sporturile de forță, inclusiv halterele, au fost cele care au devenit adevărata mea pasiune. M-am îndrăgostit de sentimentul de forță și încredere pe care mi l-a adus această formă de antrenament. În curând mi-am dat seama că am vrut să-i ajut și pe alți oameni să-și descopere propria putere și potențialul prin antrenamentul de forță.

Pentru a obține calificările și competențele necesare, am urmat un curs de antrenor personal, obținând certificatele relevante. Acest proces de formare mi-a permis să dobândesc cunoștințe mai aprofundate despre anatomie, fiziologie și programarea antrenamentelor. Cu aceste certificări, am încrederea că sfaturile și programele mele de antrenament au o bază științifică și produc cele mai bune rezultate pentru clienții mei.