Suplimentele de masaj au fost foarte populare de mult timp. Mulți oameni, în special începătorii, echivalează utilizarea lor cu construirea unei siluete atletice, care este unul dintre cele mai comune obiective de antrenament ale persoanelor care frecventează sălile de sport. De fapt, suplimentele de masă sunt, într-un fel, necesare pentru a-ți construi rapid și eficient silueta sculptată de vis. Cele mai populare dintre ele sunt suplimentele proteice sau așa-numitele gaineri, adică suplimente de carbohidrați și proteine.

Cu toate acestea, care va fi mai bun și mai eficient în construirea masei musculare? Acesta este cu siguranță un subiect mai complex care necesită o discuție. În primul rând, baza pentru construirea masei musculare este o dietă echilibrată, care va fi bogată, printre altele, în: în proteine. Dacă vrem să creștem masa musculară, trebuie să existe un surplus adecvat de proteine ​​în alimentația noastră, iar în timp acest lucru devine destul de problematic. Acesta este motivul pentru care suplimentele de masă sunt folosite pentru a oferi cantități uriașe de valoare nutritivă într-o singură zi.

Totul în ordine, sau ce să faci înainte de a alege un balsam?

Desigur, cu siguranță îți pasă de timp. Nimănui nu-i place să aștepte prea mult pentru ceva, iar atunci când implică muncă grea, este ușor să devii nerăbdător. Nu este de mirare că atunci când vine vorba de efectele antrenamentului la sală, vrem să avem și o muncă grea palpabilă cât mai repede posibil. Într-o astfel de situație, este ușor să luați măsuri erupții care ar trebui evitate, printre altele: de dragul sănătății tale. În primul rând, cel mai bine este să vă consultați situația cu un specialist care să țină cont de alimentația dvs. actuală, să vă sublinieze neajunsurile și să vă recomande un plan alimentar echilibrat corespunzător.

Datorită acestui lucru, te vei asigura că corpul tău este hrănit corespunzător și că mușchii tăi au un mediu favorabil pentru a crește rapid. Doar atunci când toate acestea sunt asigurate, puteți lua în considerare balsamul potrivit, a cărui selecție poate fi însoțită și de un specialist. El va ști dacă în cazul tău, având în vedere alimentația ta, ar fi mai bine să incluzi în alimentație un gainer sau un supliment proteic.

Deci gainer sau supliment proteic – care este diferența?

Diferența dintre aceste suplimente vă va permite să determinați care dintre ele va fi o alegere mai bună într-o situație dată. Gainer este un supliment de carbohidrați și proteine. Aceasta înseamnă că se bazează pe carbohidrați și ei constituie cea mai mare parte a compoziției suplimentului. Proteina este a doua cea mai valoroasa valoare, iar proportiile sunt distribuite diferit, in functie de suplimentul dat. Pot fi 50/50, 70/30, 60/40 etc. Suplimentul proteic, pe de altă parte, se bazează în principal pe proteine, iar carbohidrații sunt un adaos. Este de remarcat, totuși, că există suplimente disponibile în care proteinele constituie până la 100% din compoziție.

Deci, care este răspunsul la întrebare? Dacă dieta ta este lipsită de proteine, este mai bine să alegi suplimente proteice. Cu toate acestea, dacă aveți probleme cu obținerea oricărei mase corporale, atunci datorită bogăției de carbohidrați, un câștigător va fi o soluție mai bună.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *